Treceți la conținutul principal

Desene animate româneşti

Seria 1 - Prâslea cel Voinic şi Merele de Aur

"Basmele Copilariei" este un proiect de animatie romanesc. Povestile care ne-au incantat copilaria sunt spuse celor mici pentru a-i ajuta sa crească frumos si sa înveţe lucruri folositoare. Prima serie de animatie dezvolta basmul romanesc "Prâslea cel Voinic si Merele de aur".
Fiecare serie de desene animate cuprinde mai multe episoade. Acestea reiau basmul original, avand insa un scenariu mult imbogatit. Pentru a crea o experienta unica si complexa pentru copilului dvs., echipa noastra pune pe primul plan calitatea educativa a animatiei.
Grafica si muzica desenelor animate sunt originale si au fost gandite pentru a le oferi micutilor o lume minunata. Pentru a va convinge, va punem la dispozitie trailere via YOUTUBE si o galerie de imagini pe care le puteti descarca gratis.
Ritmul si structura povestirii sunt special concepute pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete despre vechile traditii romanesti, despre curaj, bunatate, harnicie si ascultare de parinti. Conceptul animatiei noastre se opune scenelor violente si agitate!
Basmele copilăriei 

Comentarii

izestrea a spus…
Pe timpuri era un desen animat, producţie românească, cu un voinic pe nume Gruia. Nu ştiţi cum se numeşte, eventual de unde l-aş putea găsi?
Ramona a spus…
Nu ştiu să-ţi spun...să fie ăsta: http://www.youmago.ro/object/view/novacestii/33613 ?
izestrea a spus…
Exact! Să mai găsesc de unde să-l descarc, ar fi minunat!
Ramona a spus…
Sper să-l găseşti.

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.