luni, 4 iulie 2011

Desene animate româneşti

Seria 1 - Prâslea cel Voinic şi Merele de Aur

"Basmele Copilariei" este un proiect de animatie romanesc. Povestile care ne-au incantat copilaria sunt spuse celor mici pentru a-i ajuta sa crească frumos si sa înveţe lucruri folositoare. Prima serie de animatie dezvolta basmul romanesc "Prâslea cel Voinic si Merele de aur".
Fiecare serie de desene animate cuprinde mai multe episoade. Acestea reiau basmul original, avand insa un scenariu mult imbogatit. Pentru a crea o experienta unica si complexa pentru copilului dvs., echipa noastra pune pe primul plan calitatea educativa a animatiei.
Grafica si muzica desenelor animate sunt originale si au fost gandite pentru a le oferi micutilor o lume minunata. Pentru a va convinge, va punem la dispozitie trailere via YOUTUBE si o galerie de imagini pe care le puteti descarca gratis.
Ritmul si structura povestirii sunt special concepute pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete despre vechile traditii romanesti, despre curaj, bunatate, harnicie si ascultare de parinti. Conceptul animatiei noastre se opune scenelor violente si agitate!
Basmele copilăriei 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pe timpuri era un desen animat, producţie românească, cu un voinic pe nume Gruia. Nu ştiţi cum se numeşte, eventual de unde l-aş putea găsi?

Ramona spunea...

Nu ştiu să-ţi spun...să fie ăsta: http://www.youmago.ro/object/view/novacestii/33613 ?

Anonim spunea...

Exact! Să mai găsesc de unde să-l descarc, ar fi minunat!

Ramona spunea...

Sper să-l găseşti.