Treceți la conținutul principal

Number one reason to stop smoking!The black is lung cancer and the other is a healthy lung!

Remember! millions of people die a year from lung cancer and even if you don't care what you die from everyone around you (including your children) will take in the same stuff that turns lungs black like this. They will actually take in more because while you are taking your cigarette with a filter- they are taking in everything including what that filter is meant to clean out. Just because you are outside or have the windows down in your car DOESN'T mean that no one else is taking the same smoke.

Comentarii

marina a spus…
Daca lumea ar fi constienta de darurile lasate de Dumnezeu,nu si-ar mai bate joc de ele...
Mihai a spus…
Am totusi o nelamurire, de unde au luat plamanul sanatos ?

Probabil de la o persoana care murise din alte cauze. Deci poate ca morala ar fi: la ce bun sa nu ai cancer daca da masina peste tine ? :-)
Mihai a spus…
Am totusi o nelamurire, de la cine au luat plamanul sanatos ?

Probabil de la o persoana care murise din alta cauza. Deci morala ar putea fi: degeaba nu ai cancer la plamani, daca da masina peste tine :-)
Ramona a spus…
Şi marmota învelea ciocolata! :)

Postări populare de pe acest blog

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

“Facă-se voia Ta”, mărturisim atunci când spunem rugăciunea “Tatăl nostru”, însă de multe ori ne gândim la voia noastră si, pentru ca realitatea nu se potriveşte-de cele mai multe ori- cu visele noastre, suferim cumplit si apar chiar gânduri de deznădejde...
Citind câteva marturii ale unor tineri care suferă pentru ca nu li s-au împlinit diferite vise de iubire, mi-am amintit de ceea ce spunea odată o prietenă. Mărturia ei, sper să fie de ajutor şi altora.
În adolescenţă vorbea cu un băiat, primul ei prieten. După un timp, acesta s-a despărţit de ea. Suferea sărăcuţa, căci îl iubise şi se gândise tot timpul că "el e alesul".
A început să se roage şi citea în fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului. Este acolo o rugăciune care spune aşa: "necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum voieşti". Chiar daca ea mai plângea şi se gândea că poate se vor împăca, se ruga în continuare Maicii Domnului si isi punea nădejdea in ajutorul ei. Aşa s-a uşurat suferinţa ei si treptat şi-a r…

În mine e iadul, în mine e raiul...

În mine e iadul, în mine e raiul; lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și durerea, isihia și haosul. Eu dau valoare la tot ceea ce este în jurul meu. De mine depinde dacă scormonesc în mizerie sau caut însetat opaițul de lumină din orice, din tine, din mine, din ei...

Nu învinovăți pe Dumnezeu, pe oameni, viața, pentru alegerile făcute cândva și pentru ce iese din tine, urât sau frumos.

Curaj! Bucură-te de viață!
"Prea tarziu" este doar ultima bătaie a inimii!...

Pr. Hrisostom Filipescu

Baia Mare, 9 decembrie, conferința: „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”

Asociația „Maramureș pentru Viață și Familie” vă invită să participați la conferința „Pruncul în pântecele mamei – cea mai mare minune din Univers”.
Invitat special: Claudiu Bălan, președintele Asociației „Ortodoxia Tinerilor”.

Conferința va avea loc în data de 9 decembrie, de la orele 17:00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare.