Pâinea uscată sau care vă rămâne e bine să nu o aruncaţi. O tăiaţi bucaţele şi o prăjţi un pic în cuptor. Ies nişte pesmeţi de toată bunătatea. Sunt foarte buni în ciorbă, şi, în special, în supa de chimen.
Adevărate conserve din pâine.
joi, 3 septembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
-
Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat! Am venit cu o rugăminte și mi-ați oferit o mână de ajutor, cu fapta, fizic, real! Vă mulțumesc...
-
Rugăciunile începătoare: În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie ! Împăr...
-
Minunea Maicii Domnului O frumoasă priceasnă în cinstea Maicii Domnului spune așa: „Când plângeai sub Cruce/Maică-ndurerată,/Te-am prim...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu